Be your own kind
of beautiful

 
 
 
 

Убавината е во едноставноста

 
 
Повелете, посетете не и уверете се во нашата посветеност, стручност и грижа за Вас
 

 
Шарм се истакнува по холистичкиот пристап за решавање на козметичките несакани промени на кожата и телото со веднаш видливи резултати.

Постојано е во ритам со потребите на своите клиенти и можеме да се пофалиме со континуирани обуки и работилници од стручни ментори членови на асоцијацијата Anti-Age Congress и Coblens; како за психологија, етика и менаџмент за естетичари, Особено со специфични масажи за специфична проблематика - УНИКАТНА ТЕХНИКА за Стимулативна ДЕТОКСИФИКАЦИЈА,Лимфна дренажа спрема најновите медицинси истражувања во Медикал СПА, превентивни физиотерапевтски третмани по учење на кинеската медицина, Ајурведски третмани - древни масажни техники кои се дел од Ајурведската медицина, РеиКи 888, исто така и за терапии со IPL систем, Ултра Звук, Мезотерапија, Хемиски и Биолошки пилинзи, Дермаролер, ОксиДермо Инфузија, Мадеротерапија..

Козметички салон за убавина ШАРМ е фамилијарен бизнис основан 1994година од г-ѓа Христина Кујумџиева која во 2006 год. се стекна со диплома мајстор-козметичар во Р. Македонија и е дел од тимот на првите шест мајстори-козметичари во Р. Македонија.

 
 
 
 
 
Третмани на лице
 
 
 
 
Третмани на тело
 
 
 
 
Депилација
 
 
 
 
Маникир
 
 
 
 
Педикир
 
 
 
 
 
 
 

Третмани на лице

 
Анти ејџ третмани
 
Дерма ролер
 
Специфични масажи
 
Третмани на лице со апарати
 
 
 
 
 
 
 

Третмани на тело

 
Со нашите техники ефектите се видливи веќе по првите 10 минути
 
Единствена детокс масажа
 
Лимфна дренажа
 
Третмани за отстранување на
 
Консултанции со нутриционист
 
Релакс масажа
 
 
 
 
 
 
 
 

Депилација

 

Депилација со ладен и топол восок

 

Епилација

 

Трајно отстранување на влакна со IPL апарат

 

Педикир и Маникир

 

основен • спа • мини • гел лак