Зголемена тежина или обем на одредени делови на телото од секогаш било најкомплексен проблем. Не секогаш лошата исхрана и стил на живеење се единствена причина за вишокот на килограми и обем, можат да постојат и многу други причини (целулит, задршка на течности, надуеност,...)Можеме да се пофалиме ...